top of page

Gemeente Valkenswaard: glasheldere communicatie naar de burgers

Burgers verwachten van hun gemeente snelle en heldere communicatie over ontwikkelingen in hun omgeving. Dat legt een flinke druk op communicatieafdelingen. De gemeente Valkenswaard schakelde MarComeleon in om haar communicatieafdeling te ondersteunen bij de coördinatie en uitvoering van een aantal projecten.


Meewerken aan publieksvoorlichting

MarComeleon werkte intensief mee bij de publieksvoorlichting over onder meer geveltuintjes, zwerfafval, bestrijding van de processierups, de herinrichting van speelplekken en een duurzaamheidsproject op scholengemeenschap Were Di. Om zoveel mogelijk burgers te bereiken werden uiteenlopende media ingezet. We schreven persberichten voor de krant, nieuwsberichten voor de gemeentelijke website en posts voor de social-mediakanalen van de gemeente. Om alle kanten van een thema te belichten praatten we vooraf met ambtenaren en interviewden we betrokken burgers.


Glashelder en veelzijdig

We ontwierpen folders, flyers, bouwborden en banners, en we ontwikkelden een enquête over de behoefte aan hondenspeelweiden. We maakten een filmreportage van de opening van het Klimaatplein bij Tuincentrum Coppelmans, een samenwerking tussen de gemeenten Waalre, Valkenswaard en het tuincentrum. Mede dankzij de glasheldere communicatie en de veelzijdigheid van MarComeleon zijn de burgers van Valkenswaard helemaal op de hoogte van wat de gemeente in hun omgeving realiseert.Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon. 

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)40 - 84 82 714
 

Volg MarComeleon: 
MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page