top of page

Interim communicatiemanager | MarComeleon Valkenswaard

Iedereen kent en onderschrijft het belang van marketingcommunicatie voor een organisatie. Door middel van communicatiemiddelen houd je contact met je doelgroep en overtuig en bind je mensen aan je organisatie, product of dienst. Cruciaal dus. Toch hebben veel organisaties regelmatig moeite om op dit vlak alle ballen dagelijks in de lucht te houden. Een interim communicatiemanager biedt hier uitkomst! Schakel ons in om tijdelijk of voor vast alle communicatie voor je te verzorgen. Bijvoorbeeld als een medewerker tijdelijk of langdurig uitvalt door ziekte of zwangerschap of als er tijdelijk een project loopt, buiten alle dagelijkse activiteiten om. Onze interim communicatiemanager is er parttime óf fulltime zodra en zolang er behoefte aan is.

Tijdelijke communicatiemanager

Een productlancering, beurs, nieuwe huisstijl, het opzetten of onderhouden van een website. Het zijn allemaal fantastische en cruciale, maar ook tijdrovende processen. Vaak ontbreekt intern de tijd, interesse, kennis of ervaring om zo’n belangrijk piekmoment op te vangen en professioneel in te vullen. Goed om op zo’n moment een tijdelijke communicatiemanager in huis te hebben. Een functie die wij prima tijdelijk of voor lange tijd kunnen invullen, op allerlei manieren en zowel vanuit ons eigen kantoor als incompany. Wij kennen je organisatie en weten hoe je alles snel en vakkundig regelt.

 

Freelance communicatiemanager

Bouwen aan je merk en het contact met je doelgroep is 365 dagen per jaar belangrijk. Het feit dat er tijdelijk niemand in je team (zoals bijvoorbeeld een tijdelijke communicatiemanager) is die dit kan of wil invullen verandert daar niets aan. Gelukkig is er een heel effectieve en betaalbare oplossing en die heet MarComeleon. Wij leveren jouw freelance communicatiemanager zodra en zolang dat nodig is.

 

Tijdelijk of voor langere tijd (bijvoorbeeld acht uur per week) een interim communicatiemanager of freelance communicatiemanager nodig? Bel ons op +31 (0)6 - 81 40 00 40 en maak een afspraak voor een kennismaking of inventarisatie.

Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon.

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)6 - 81 40 00 40
 

Volg MarComeleon: 
MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page