top of page

Grafisch ontwerp | MarComeleon Valkenswaard

Je doelgroep bereiken en overtuigen. Dat is wat we allemaal graag willen. In veel gevallen klinkt het gemakkelijker dan het in werkelijkheid is. In het vinden van een match met je doelgroep speelt het grafisch ontwerp een cruciale rol. Het is de visuele vertaling van jouw boodschap en slaat (als je het goed doet) direct aan bij wie je bereiken wil. Liever nog inspireert het en voelen mensen een band met je merk, aanpak of boodschap. Het ontwerp is het éérste wat iemand ziet en dat is precies waarom je niet zomaar wat kunt doen.

Grafisch design

Een marketingcommunicatiemiddel is hét gereedschap om aansluiting te vinden bij je doelgroep en de ultieme kans om indruk te maken en je te onderscheiden. Mooie dingen maken kan elke grafische professional. Vanuit onze ‘art-director’-rol zorgen we dat wat we maken niet alleen mooi, verzorgd en van deze tijd is, maar borgen we ook dat het beoogde doel gerealiseerd wordt.

Het grafisch ontwerp (ook wel grafisch design of grafische vormgeving genoemd) is samen met de inhoud van je boodschap en je tone of voice een belangrijk uitvloeisel van het communicatieplan, waarin we doelstellingen en onze tactiek verankeren.

Grafische vormgeving

Niet alleen de vorm en de toon van je boodschap zijn bepalend, maar zeker ook het kanaal dat je gebruikt en de timing die je kiest. Iedereen snapt dat je peuters niet bereikt via Elsevier Magazine en al helemaal niet om elf uur ’s avonds. De kunst is om in te schatten waar en wanneer je ze dan wél bereikt. We stemmen het grafisch ontwerp, de grafische vormgeving van het communicatiemiddel dan ook af op de manier waarop we het gaan inzetten. Het maakt een groot verschil of je je boodschap online via social media verspreid of offline door middel van een huis-aan-huisfolder. Dat is dan ook iets waar we nadrukkelijk naar kijken.

 

Creëer impact

Communiceren en overtuigen is niet simpelweg een kwestie van een folder maken op basis van een mooi grafisch ontwerp. Het vraagt om een doelgerichte aanpak, vanaf de eerste stap. Natuurlijk wil je impact creëren en dat is waar wij voor kunnen zorgen. Bel ons op +31 (0)6 - 81 40 00 40 en maak een afspraak voor een kennismaking of inventarisatie.

Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon.

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)6 - 81 40 00 40
 

Volg MarComeleon: 
MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page