top of page

Huisstijl ontwerp | MarComeleon Valkenswaard

Met het ontwikkelen van een logo is een belangrijke stap genomen naar het bereiken, overtuigen en binden van je doelgroep. Direct daarna bepaal je (en dat is minstens zo belangrijk) je huisstijl. Het huisstijl ontwerp is een (consequente) vertaling van je merk en logo naar basale communicatiedragers. Het bevat afgezien van een belofte of slogan geen inhoudelijke boodschap voor je doelgroep. Door je logo én huisstijl consequent toe te passen verhoog je de kans aanzienlijk dat je merk gezien, herkend én omarmd wordt. Door, door middel van onderhoud, wildgroei in de loop der jaren der jaren te voorkomen, wordt je merk, de uitstraling van je bedrijf alsmaar sterker. 

Huisstijl design

Onderdelen die bij een huisstijl ontwerp aan bod komen zijn middelen zoals briefpapier, digitale templates, e-mailhandtekeningen, visitekaartjes, enveloppen, maar bijvoorbeeld ook lichtreclame, bewegwijzering, bedrijfskleding, wagenpark, powerpoint templates, givaways, etc. 

 

Om ons ervan te verzekeren dat we de juiste middelen ontwikkelen, inventariseren wij voorafgaand aan elk huisstijl design aan welke middelen behoefte is, voor welk doel ze worden toegepast en wat de kwaliteitseisen zijn. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We doen dan ook altijd bij voorkeur duurzame voorstellen.

 

Corporate identity

Hoe consequenter je het fundament van je merk doorvoert in je communicatie, hoe groter de kans dat je merk herkend en omarmd wordt en dus de kans op een stabiele en loyale doelgroep. Het huisstijl ontwerp, de coroporate identity speelt hierin een een centrale rol. Het verhoogt je zichtbaarheid en de kracht van herhaling zorgt ervoor dat je merk bij je doelgroep blijft hangen.

 

Aan de slag

MarComeleon is de partij voor huisstijl ontwerp (ook wel huisstijl design of corporate identity) én de realisatie van alle denkbare huisstijlmiddelen (zowel offline als online). Wij gaan graag direct voor je aan de slag. Bel ons op +31 (0)6 - 81 40 00 40 en maak een afspraak voor een kennismaking of inventarisatie.

Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon.

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)6 - 81 40 00 40
 

Volg MarComeleon: 
MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page