top of page

Signing productie & montage | MarComeleon Valkenswaard

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Dat geldt niet alleen in persoonlijke relaties, maar zeker ook voor prospects die je wil bereiken en overtuigen. Signing speelt hierin een cruciale rol. Het is het uithangbord van jouw organisatie. Signing zet je echter ook in voor andere doeleinden, zoals voor het communiceren van de routing op je terrein of in je bedrijfspand of winkel. Doe je het goed, dan weten mensen je te vinden. Doe je het niet goed, dan lopen mensen je voorbij.

Bewegwijzering ontwerp

Als je een terrein, bedrijfspand of winkel hebt waar je klanten en prospects ontvangt, dan is goede bewegwijzering een must, om een aantal redenen. In de eerste plaats helpt het bezoekers de weg te vinden op onbekend terrein. Hoe meer afdelingen, verdiepingen of looproutes, hoe belangrijker het is om de interne routing duidelijk te communiceren. Het liefst in één oogopslag, zodat je klant of prospect vlot op de juiste plek aankomt.  Less is more. Daarnaast is er sprake van een psychologisch effect: een goed bewegwijzering ontwerp zorgt niet alleen voor praktische duidelijkheid ten aanzien van de interne routing,  maar bevestigt je bezoeker ook dat hij of zij op de juiste plek is. Goed vormgegeven interne signing draagt direct en indirect bij aan het overtuigen van je klant, zijn of haar beleving en het vertrouwen in je organisatie. Laat ons een inventarisatie uitvoeren, gevolgd door een goed bewegwijzeringsplan.

 

Lichtreclame ontwerp

Veel mensen dromen ervan: ooit een eigen bedrijfspand openen met de naam van het bedrijf of de organisatie in grote letters op de gevel. Als het dan eindelijk zover is, lijkt het een kwestie van bestellen. Toch is het niet zo simpel. Veel logo’s kunnen bijvoorbeeld niet één-op-één worden ingezet als lichtreclame. Bovendien ziet een lichtreclame er overdag vaak anders uit dan ’s avonds, als het donker is. Voordat we overgaan tot het maken van een ontwerp bespreken we daarom eerst alle mogelijkheden en de ins and outs van een keuze. Op basis daarvan maken we een ontwerp voor signing. Hierbij houden we rekening met zoveel mogelijk wensen en randvoorwaarden. Denk aan het aantal uren waarop je lichtreclame zichtbaar moet zijn en vanaf welke afstand en kijkhoek, de plaats (op, voor of naast je gebouw of tegen je gevel), de kleuren die je gaat gebruiken, de manier waarop het bevestigd wordt etc. Aan de hand van die uitkomst gaan we aan de slag met het lichtreclame ontwerp. Op die manier vergroten we de kans dat je boodschap op de juiste manier en blijvend opvalt.

 

Duurzaam en degelijk

Keuzes voor signing maak je doorgaans altijd voor de lange termijn en de initiële investering is relatief hoog. De eerste vraag is dan ook of en in hoeverre het huidige logo en de huidige huisstijl op termijn zullen worden vervangen. Mocht dat het geval zijn, kijken we samen hoe we daar mee omgaan en in hoeverre de investering nu de juiste is. Zodra hierover duidelijkheid is gaan we aan de slag, waarbij we veel aandacht bestede aan de voorbereiding, het lichtreclame ontwerp en het bewegwijzering ontwerp. 

Bij het vertalen naar een visueel basisconcept kijken we niet alleen naar wat er al is, naar de boodschap die je wil overbrengen en de doelgroep die je wil bereiken. We houden rekening met alle relevante factoren én hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo behouden je lichtreclame en bewegwijzering niet alleen lang hun waarde, maar ga je ook bewust met het milieu om.

 

Val op

Met signing kun je niet alleen het verschil maken, maar ook blijvend in beeld zijn bij je doelgroep. Betrek ons al in een vroeg stadium. Wij verzorgen niet alleen de het lichtreclame ontwerp, het bewegwijzering ontwerp, de productie en montage, maar kunnen ook het hele traject rondom vergunningverlening uit handen nemen. Bel ons op +31 (0)6 - 81 40 00 40 en maak een afspraak voor een kennismaking of inventarisatie.

Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon.

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)6 - 81 40 00 40
 

Volg MarComeleon: 
MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page