top of page

Marketing communicatie strategie | MarComeleon Valkenswaard

Niets lijkt zo verleidelijk als het even in elkaar zetten of updaten van een nieuwe huisstijl, reclamecampagne of een ander communicatiemiddel. Met regelmaat worden gedateerde communicatiemiddelen voorzien van een visueel aantrekkelijk sausje of tovert een bureau in no time een nieuw logo uit de hoge hoed. Natuurlijk is er een kans dat het in alle opzichten een schot in de roos is. Maar hoe zeker ben je daar op voorhand van?

Marketing Communicatie Strategie

Als je ons vraagt om communicatiemiddelen te ontwikkelen willen we graag weten wat en wie je daar (allemaal) mee wil bereiken. In een marketing communicatie strategie benoemen we je ambities, die kunnen variëren van een sterk merk tot aan meer leads, van een beter imago tot aan stevig geschoolde sollicitanten en van naamsbekendheid tot aan keiharde omzet. Bovendien leggen we in deze marketing communicatie strategie samen vast wat er nodig is om je ambities te realiseren. 

 

Marketingcommunicatieplan

In het marketingcommunicatieplan komt alles bij elkaar. Vanuit een gedegen analyse definiëren we je doelgroep(en), leggen we doelstellingen vast, formuleren we je boodschap en je strategie, benoemen we het budget, de planning, middelen en de manier waarop we het proces evalueren. Op deze manier geeft het marketingcommunicatieplan je heel veel houvast. Daarnaast zorgt het ervoor dat keuzes eenvoudig te maken zijn én je borgt dat dingen (gedurende lange tijd) ook echt worden uitgevoerd volgens een heel consequente lijn. Dat brengt rust binnen je eigen organisatie en werkt zeer overtuigend richting je doelgroep. 

 

Marcomplan

Heb je ambities en geloof je in marktbewerking volgens een marketing communicatie strategie? Natuurlijk! Nodig ons uit voor een gesprek over het overtuigen van je doelgroep, over het voeren van een strategie en het opstellen van een marcomplan. Een goed marcomplan gaat jaren (3 tot 5 jaar) mee, geeft een duidelijke focus en is een uitstekende basis voor een slim communicatieconcept. Bel ons op +31 (0)6 - 81 40 00 40 en maak een afspraak voor een kennismaking of inventarisatie.

Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon.

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)6 - 81 40 00 40
 

Volg MarComeleon: 
MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page