top of page

Website ontwikkeling | MarComeleon Valkenswaard

Online is niet weg te denken uit onze maatschappij en uit het zakelijk verkeer. Nog iedere dag groeit het aantal transacties dat online plaatsvindt. Steeds meer aanvragen voor offertes of aanvullende informatie komen geautomatiseerd binnen via formulieren op een website. Alleen daarom al is een website voor elk bedrijf en elke organisatie een must. Website ontwikkeling, inclusief design, usability en vindbaarheid, is een belangrijk onderdeel is van ons totaalaanbod. We verzorgen het gehele traject, van A tot Z.

Website laten maken

Wil je een website laten maken, dan is ‘the sky the limit’. Vrijwel alles is mogelijk, al is het goed je te realiseren dat ook overal een prijskaartje aan hangt. In de basis is van belang of je een website wil laten maken op basis van standaard templates of (geheel of gedeeltelijk) op basis van maatwerk. Het voordeel van een standaard is dat de technische ontwikelingskosten voor zo’n website relatief laag zijn. Bovendien zijn deze templates vaak technisch al helemaal doorontwikkeld. Denk aan schaalbaarheid voor alle devices zoals gsm, tablet en laptop en aan vindbaarheid (SEO of zoekmachine-optimalisatie). Een nadeel kan zijn dat je minder mogelijkheden hebt om het design en de techniek volledig naar je hand te zetten. 

 

Website bouwen

Voordat we een website bouwen voor je bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden die er zijn. De keuze voor standaard of maatwerk zal onder andere bepaald worden door het beschikbare budget en de functionaliteiten (de ‘user experience’) die de website moet bieden.  Een website gaat pas echt goed voor je werken als deze volledig is ingericht, er sprake is van sterke (voor SEO/zoekmachine-geoptimaliseerde) teksten en de juiste (bewegende) beelden zijn gebruikt.

Afgezien van een website bouwen wordt ons dan ook vaak gevraagd om het volledige traject te verzorgen. Van het ontwikkelen en implementeren van het communicatieconcept tot aan het realiseren van foto’s, visuals, video’s en animaties. Van het inrichten van SEO en het schrijven van (zoekmachine-vriendelijke) teksten tot aan het optimaliseren van de call to action en het monitoren van websitebezoeken en online conversie (de customer journey).

 

Website design

Veel van onze klanten willen een website laten maken op basis van middelen die al eerder ontwikkeld zijn. Er is dan al een logo, huisstijlontwerp en communicatieconcept. In dat geval kunnen we volstaan met een krachtig website design, gevolgd door het bouwen van de website.

 

Investering voor jaren

Een website laten maken is niet zomaar een opdracht. Je website speelt een belangrijke rol in de communicatie met je klanten en prospects en in het voortbestaan van je bedrijf of organisatie. Het gaat vaak om een relatief hoge investering en keuzes die je nu maakt bepalen voor lange tijd de mogelijkheden die je online hebt. Maak daarom niet alleen een keuze voor het beste systeem met voldoende functionaliteit, maar zeker ook voor een partner die begrijpt wat je nodig hebt en je in alle opzichten ontzorgt.

 

Een website via MarComeleon

Laat ons je helpen bij het maken van keuzes en laat ons het hele traject verzorgen. MarComeleon zorgt niet alleen voor het website design en kan niet alleen je website bouwen. We verzorgen ook al je teksten, je afbeeldingen, animaties en video’s en we onderhouden je website op periodieke basis. Als je wil zelfs dagelijks en jarenlang. Het gehele traject, van A tot Z. Bel ons op +31 (0)6 - 81 40 00 40 en maak een afspraak voor een kennismaking of inventarisatie.

Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon.

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)6 - 81 40 00 40
 

Volg MarComeleon: 
MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page