top of page

SKOzoK: "Vrolijk en duidelijk de weg wijzen."

SKOzoK staat voor Samen Koersen op Zichtbare Onderwijskwaliteit. SKOzoK is een enthousiaste, ambitieuze onderwijsstichting met 30 basisscholen in de Kempen verdeeld over vijftien clusters. Zo’n 530 medewerkers verzorgen samen primair onderwijs voor circa 5.250 leerlingen.


Voor Basisschool Schepelweyen, de grootste basisschool van de gemeente Valkenswaard, is MarComeleon gevraagd om een plan van aanpak te maken voor de buitenreclame en binnen- en buitenbewegwijzering. De school wil zich naar buiten toe meer profileren, als gevolg van toenemende concurrentie. Ook binnen de muren van de school was er behoefte aan vernieuwing en eenduidige (merk)communicatie.


In het verlengde van dit veelomvattende bewegwijzeringsplan gaven we advies voor kindervriendelijke, duurzame en hufterproof elementen. MarComeleon verzorgde op basis van haar voorstel de productie en montage van vele borden, raamfolies, baniervlaggenmasten, etc.


Binnen deze opvallende en verzorgde schoollocatie kunnen kinderen, ouders en verzorgers eenvoudig hun weg vinden. Inmiddels zijn we ook met de andere SKOzoK-locaties in gesprek om ook daar onze bijdrage te leveren.
Comments


Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon. 

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)6 - 81 40 00 40
 

Volg MarComeleon: 
MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page