top of page

WeDommelen: "Karakter, ambitie en samenwerking."

Dommelen. Een plaats vol karakter, mogelijkheden, energie, sfeer en gezelligheid. De plek waar ons ons kent, waar je thuiskomt, de stamppot op het vuur zet, klaar om even tot rust te komen. Het is niet zomaar een dorp, het is een thuis. Dommelen heeft veel te bieden. Met dat in gedachten hebben verenigingen, scholen, ondernemers en inwoners de krachten gebundeld en WeDommelen geïntroduceerd. Op deze manier zorgen ze er samen voor dat Dommelen leeft.

Toen ons gevraagd werd ons bedrijf ‘MarComeleon’ voor te stellen, heette ‘WeDommelen’ nog ‘Doe mee(r) met Dommelen’. Nadat we ons voor hadden gesteld, namen we de leden van het bestuur mee in een verrassend voorstel: “kies voor een nieuwe naam, die ambitie en samenwerking uitstraalt en de jeugd aanspreekt”, omdat we vonden dat de huidige naam meer een slogan was dan de naam voor een initiatiefgroep. In lijn daarmee boden we aan een passend communicatieplan te ontwikkelen. Na een enthousiast ontvangst van het plan realiseerden we, zoveel mogelijk samen met lokale partners een nieuw logo, huisstijl, een website, buitenreclame, social media, filmclip etc..

Hierdoor werden de nieuwe naam en organisatie al snel opgepikt door alle betrokkenen: inwoners, scholen, verenigingen en bedrijven van Dommelen. Op dit moment zij we bezig met de uitrol van een 365 dagen-campagne. Wordt vervolgd dus!

Comments


Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon. 

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)6 - 81 40 00 40
 

Volg MarComeleon: 
MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page